Forside                            Rekruttering                            Rådgivning                            Stillinger                            Om
Stillinger

2 stillinger som ”Shippingmedarbejder/intern sælger” og ”Intern sælger til det norske marked”
To jobs i en ung Aalborg-virksomhed, der forhandler kvalitetsvinduer og -døre til både moderne og klassisk byggeri. Med udgangspunkt i en mangeårig og solid fagerfaring fra vindues- og byggebranchen tilbydes både private og erhvervskunder en velbalanceret sammenhæng mellem god kvalitet, fornuftige priser og kompetent rådgivning. Du skal have både lyst og evne til at formidle din rådgivning på en let og forståelig måde, så alle kunder – store som små – får en fantastisk serviceoplevelse.
(Læs mere her)

Statsautoriseret revisor til Trekantsområdet
Er det nu der for alvor skal ske noget i din karriereudvikling? Har du på sigt lyst til at være partner i et revisionsfirma i rivende vækst?
Revisionsfirmaets kreds af statsautoriserede revisorer  mangler en statsautoriseret revisor til at deltage i firmaets rivende vækst, og firmaet er så stort, at du får prøvet alle branchens facetter, og samtidig ikke større end, at smidigheden i organisationen er til stede. Du  indgår i en lokal, større afdeling, hvor du også bliver en del af den daglige ledelse. Afdelingen er en del af et større regionalt revisionsfirma med en snes partnere.
(Læs mere her)

PTA-medarbejder til optimering af eksisterende processer og indkøring af nye projekter – og meget mere! (lukket)
Jobbet indebærer bl.a. at du skal gå i spidsen for at optimere processer og gennemføre udvalgte større projekter. Du skal gennemgå styklister og foretage tidsstudier. Du skal deltage ved maskinindkøb. Herudover er der talrige opgaver i forbindelse med produktionsklargøring/opstillingstid, kalkulation, indkøb af skærende værktøjer. Du vil referere til produktionschefen.
(Læs mere her)

PTA-ansvarlig søges til Trekantområdet (lukket)
CNC-ekspert fra maskinbranchen søges for kunde til optimering af eksisterende processer og indkøring af nye projekter. Du bliver ansvarlig for produktionsklargøring og optimering af store emner, der skal fræses på store CNC-boreværk med Heidenhain TNC 530 styringer. Du er udlært maskinarbejder/produktionsteknolog. Du kan udføre programmering på Heidenhain og meget gerne som superbruger.
(Læs mere her)

Værkfører til Trekantsområdet (lukket)
Med reference til fabrikschefen vil du få ansvar for den daglige ledelse af ca. 20 veluddannede medarbejdere i et højt specialiseret fagligt miljø, hvor opgaverne er bearbejdning, primært fræsning af store emner. Personaleledelse og overordnet planlægning bliver en afgørende del af din hverdag.
(Læs mere her)

Lilleheden A/S søger salgschef til eksport (lukket)
For Lilleheden A/S søges en stærk salgschef til nysalg af konstruktionslimtræ til byggevaregrossister og især industrikunder. Den nye salgschef skal især koncentrere sig om Lillehedens nærmarkeder i Norge, Sverige og Holland. Lilleheden A/S er en af Nordeuropas største producenter af limtræ til både enkle og avancerede konstruktioner af enhver art. Limtræ fra Lilleheden A/S indgår i boliger, haller, broer mv. i ind- og udland. Med en højteknologisk fabrik i Hirtshals har Lilleheden A/S årligt en kapacitet på 35.000 m³ og kan med et unikt leveringssystem levere lagervarer fire gange om ugen.
(Læs mere her)

Nordmark søger en stærk produktionschef med potentiale til mere… (lukket)
For Nordmark Maskinfabrik A/S søges en stærk produktionschef, der kan være en synlig leder af 70 medarbejdere fordelt på to fabrikker. Den nye produktionschef skal udøve operationel ledelse og samtidig have det store overblik med sans for kunde- og forretningsforståelse.
(Læs mere her)

CFO til international virksomhed i Stavanger, Norge (lukket)
Ansvarlig for den økonomiske styring af selskabet med forbindelser til bogstavelig talt "hele verden" via ejerforhold og kundekreds. Du refererer til og bliver stedfortræder for den administrerende direktør og naturligvis en del af ledergruppen. En tung og interessant opgave i en profitabel virksomhed, der tænker og agerer internationalt. Virksomheden er beliggende i Stavangerområdet, som er Europas oliehovedstad og i øvrigt et område med mange muligheder for arbejde og international skole til eventuel ægtefælle og børn.
Læs mere her...

Maritim el og elektronik/Dokumentation og tegning (lukket)
For kunde søges skibsingeniør, maskinmester, elektriker el. lign. til tegningsarbejde og dokumentation inden for maritim el og elektronik. Der kan være en del opgaver, der kræver rejseaktivitet.
Din bopæl er i princippet underordnet.
Læs mere her...

Kvalitetschef til Trekantsområdet (lukket)
For kunde søges en teknisk velfunderet kvalitetschef til kvalitetssikring samt vedligeholdelse og videreudbygning af virksomhedens kvalitetssystem.  Stillingen, der er nyoprettet, refererer til fabrikschefen og indebærer ledelse af 3 kvalitetsmedarbejdere.
Læs mere her…

Salgschef til Trekantsområdet (lukket)
For kunde søges en teknisk velfunderet sælger til opsøgende nysalg, salg til og servicering af etablerede kunder, salg indenfor nye produktområder og markeder - kort sagt en spændende salgsudfordring.
Læs mere her...

Statsautoriseret revisor til Århus
For stort regionalt statsautoriseret revisionsfirma søges en yngre statsautoriseret revisor, der skal være med til at drive firmaet fremad og udvide kundeporteføljen.
Kandidaten skal være i absolut topklasse som revisor og være en naturlig udadvendt person.

Kontakt mig via mail eller ring mig op for yderligere oplysninger.


Elektronikmekanikere til skibsindustrien (lukket)
For kunde i skibsindustrien søges dygtige elektronikmekanikere til arbejde fortrinsvis på vestkysten, i Nordjylland og evt. i Norge. Din bopæl er i princippet underordnet. Læs mere her...


Produktionschef til Nordjylland (lukket)
For kunde i maskinbranchen/vindmøllebranchen søges en branchekendt produktionschef til succesfuld virksomhed. Du får ansvaret for den samlede produktion og overtager dette område fra den adm. direktør. Vi søger med andre ord en stærk og erfaren kandidat. Læs mere her...


CV database
Er du interesseret i at udbygge dit netværk og være synlig - også når der arbejdes med ikke annoncerede stillinger - så send mig dit CV som en almindelig fil (.doc eller .pdf) per email.

Steen Rafn Headhunting, Fjembhedevej 36, 9330 Dronninglund - CVR-nr. 21 53 28 43
tlf. 2467 5689  - email: sr@steenrafn.dk - www.steenrafn.dk